General

Resum del maridatge amb foies

El proppassat dissabte 28 d’octubre vam celebrar un maridatge de foies, del quan us en desgranem aquí els detalls.

Cam començar amb el paté al pebre verd i paté de porc amb foie, tot exposant el concepte de “paté” i les diferents presentacions i qualitats a tenir en compte. Aquest va ser maridat amb el Llagrimes de Tardor blanc, el blanc de Sant Josep vins, de Garnatxa blanca fermentat i criat amb barrica de fusta.

Seguidament vam tastar el Bloc d’Ànec,  maridat amb el Chateau Pigoudet Clàssic, un vi de la Provença de Garnatxa 60%, Cinsault, Cabernet i Syrah.

En tercer lloc, hi havia el bloc de Oca, Maridat amb el Nik Weis Kabinett, un Riesling de la parcel·la Bockstein de la vall del riu Mosel, de nomes 7º.

Tot seguit va anar l’Entier d’Ànec, amb elTokaji Asazú 5 Puttonyos de molt poca graduació (10º).

Tancava la llista l’Entier de Oca, que fou maridart amb el Corpinat brut reserva rosat de Castellroi.

Com sempre, la participació del públic va ser animada. Els que varen sorprendre més van ser el Llàgrimes amb els Patés i el Tokaji com a menys conegut, del que se’n van apreciar els matisos propis de la part del raïm amb botridis “podridura noble”

Vam també aprofitar per comentar la nova incorporació, a mes a mes del Caviar Tanit que està agradant tan, de les ostres Amélie.